Bel:020-2600212 - 24 uur bereikbaar

Onderhoud

Onderhoud en Service

Het is natuurlijk belangrijk dat u uw CV installatie regelmatig laat controleren en onderhouden. CV onderhoud voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

Een comfortabel warm huis, zonder al te hoge stookkosten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gezondheidsrisico's en teveel milieubelasting. Uiteraard gaat door de jaarlijkse CV onderhoud ook uw ketel een stuk langer mee en draagt niet alleen een steentje bij aan het verbeteren van het milieu, ook zult u dat merken aan uw portemonnee.

Onze servicemonteurs zijn ervaren en gekwalificeerde monteurs die vakkundig en uiterst netjes te werk gaan. Uw toestel wordt gegarandeerd volgens de voorschriften onderhouden. Dit zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur. U minimaliseert het risico van een koude douche. Mocht dat toch ooit gebeuren, dan bent u verzekerd van snelle, vakkundige service.

Als uw CV onderhoud nodig heeft neemt u dan gerust met ons contact op zodat wij dit snel en vakkundig kunnen doen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten aangezien wij een van de goedkoopste Nederland zijn. IRI Services biedt u kwalitatief zeer goede, betrouwbare en concurrerende onderhoud & service aan

  • Ketels hoger en lager dan 100KW solo en combi toestellen
  • Centrale verwarming installaties
  • Luchtbehandelingskasten,
  • Alle soorten boilers, Kachels en geisers
  • luchtverhitters gestookt op gas en verwarming
  • Technische ruimten, verdelers en cv installatie componenten Zoals pompen en kleppen
  • Meet en regeltechniek & weerstand regeling

CV onderhoud

Uw toestel wordt gegarandeerd volgens de voorschriften onderhouden. Dit zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur. U minimaliseert het risico van een koude douche. Mocht dat toch ooit gebeuren, dan bent u verzekerd van snelle, vakkundige service

 IRI  Services

Cv ketel
Radiator
Afvoer verstopt
VCA
Electra werkzaamheden
Loodgieter
image-alt
HR ketel