Bel:020-2600212 - 24 uur bereikbaar

CV ketel

CV Ketel Vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Dan is het belangrijk om te bepalen welke soort ketel de beste keuze is voor uw woning. De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de cv ketel, de cv ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee.

De moderne generatie cv ketels zorgen voor een behoorlijke rendement verbetering. Investeren hierin voorziet naast comfort verbetering ook een aanzienlijke besparing op uw energie kosten.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor info over vervanging van uw cv ketel en verwarmingselementen, Mocht u vragen hebben, een geheel vrijblijvende inspectie van uw huidige cv ketel en advies op maat. Ook krijgt u vooraf een vrijblijvende offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U contact met ons opnemen en staan u graag te woord. Als koper van een nieuwe cv ketel wilt u uiteraard de beste cv ketel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u kiest voor het beste bedrijf. Wij bieden u dan ook de laagste prijs en hoogste service garantie.

 IRI  Services

Cv ketel
Radiator
Afvoer verstopt
VCA
Electra werkzaamheden
Loodgieter
image-alt
HR ketel